הפלות חוזרות-תשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/12/2001 | 21:14 | מאת: אתי

לפרופסור זיידמן שלום! שאלתי שאלה בקשר להפלות חוזרות, בתאריך: 29-11-2001 , ראה דף מספר 76,עדיין לא קיבלתי תשובה. מצפה לתשובה, אתי.

03/12/2001 | 20:49 | מאת: מרב

עשית בדיקה גנטית? גם לי היו הפלות חוזרות. עשו לי בדיקה גנטית וגילו אצלי בעיה שגרמה להפלות. אני לא אומרת שגם לך יש את אותה בעיה, אבל שווה לנסות. אני נבדקתי אצל ד"ר ורדימון בבי"ח בלינסון. הוא מומחה להפלות. אני מציעה לך ללכת להבדק. זה לפעמים משתלם. בהצלחה!

03/12/2001 | 22:00 | מאת: אתי

למירב! אני ובעלי עברנו שנינו בדיקה גנטית שנקראת : קריוטיפ ומצאו שאין לנו שום בעיה גנטית. אני הייתי אצל ד"ר כרפ, שהוא גם מומחה להפלות חוזרות. ראי את ההודעה שלי בדף מספר 76. כמה הפלות חוזרות היו לך? והאם הצלחת כבר להכנס להריון וללדת? אתי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית