יחסים לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2001 | 22:50 | מאת: אסנת

במקרה של זרע תקין. האם ניתן לקיים יחסים לאחר הזרעה? ומה לגבי קיום יחסים בימים של ההזרעה? אני חוששת מ"תחרות" של זרעים "טובים" עם זרעים חלשים שיתווספו למרוץ... תודה רבה מראש

אחת הטענות העיקריות כנגד הזרעה (שהינה כמובן טיפול מומלץ) היא שהזוגות "שוכחים" לקיים יחסי מין. אומנם הגיוני אולי להימנע מיחסים לפחות 12 (ואולי 24) שעות לפני ההזרעה, אבל לפני ובמיוחד אחרי ההזרעה מומלץ מאד לקיים יחסים (זרע הוא זרע, וכל המרבה הרי זה מעלה את הסיכויים).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית