איקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2001 | 19:14 | מאת: סמדר

ד"ר זיידמן שלום אני אמורה להתחיל לקחת איקקלומין 2 כדורים מהיום ה3 של המחזור למשך 10 ימים שאלתי : מתי להתחיל לקיים יחסים ? האם הביוץ עלול להשתנות ? האם למרות ההשפעה השלילית שלו על רירית הרחם אפשר להיכנס להריון? תודה מראש סמדר

הביוץ עשוי להישתנות ועל כן רצוי לבצע במקביל מעקב אחרי הזקיקים. ללא מעקב, מומלץ להתחיל לקיים יחסים בערך מהיום הרביעי לאחר נטילת הגלולה האחרונה. ברור שאפשר להרות גם לנוכח השפעה שלילית במקרים מסוימים על רירית הרחם, אחרת לא היה כל טעם בטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית