תרופות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/12/2001 | 10:12 | מאת: 7

לפרופ' זיידמן שבת שלום, אני בתחילתו של הריון חדש (שבוע 5) וסובלת מהתקררות. שאלתי היא האם ניתן לקחת תרופות כמו: אקמול, קולדקס, קלגרון, טיפות אוטריוין לאף או תרסיס לגרון כדי להתגבר על ההתקררות בלא כל סכנה להריון. לתשובתך אודה.

רצוי להימנע מתרופות בשלב כה מוקדם של ההריון. שתיה מרובה ותרופות "סבתא" כמו תה עם דבש מומלצות יותר. אבל, אם את חשה מאד ברע או שחום גופך גבוה, לא סביר שבמינון המקובל של התרופות שציינת יגרם נזק לעובר המתפתח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית