US הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/11/2001 | 18:48 | מאת: אלונה

ביום הראשון לשבוע השישי עשיתי US. לא נצפה שק הריון אלא "נוזל מימי קטנטנן" בקוטר 6 מ"מ (אשר לא נצפה 3 ימים לפני). זומנתי ל- US נוסף אחרי כמה ימים. מה המשמעות? האם ייתכן שלא רואים שק הריון בבירור בזמן זה? האם זה אמור לעורר דאגה? הבטא אגב, ביום זה היתה אמורה להיות מעל 2000 (לא יודעת כמה כי לא בדקתי,אני מחשבת לפי בטא אחרונה שהייתה מעל 1000).

30/11/2001 | 13:13 | מאת: שירן

תרשי לי להרגיע אותך. אותו דבר אצלי. ביום השני לשבוע ה-6 ראו אצלי רק שק, וביום האחרון של שבוע 6 ראו גם עובר ודופק. (הבנתי שגם דופק לא חייבים כבר לראות בשלב זה.) זה נורמלי לחלוטין. אין מקום לדאגה.

בשלב כל כך מוקדם של ההריון לא תמיד ניתן לראות שק הריון ברור, ורק בבדיקה חוזרת בעוד מספר ימים תוכלי לדעת האם ההריון מתפתח באופן תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית