נפיחות בקיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/11/2001 | 18:16 | מאת: דלית

שלום. אושפזתי בעקבות היפרסטימולציה והבטן התנפחה לי,(תוצאת הבדיקת דם יצאה חיובית לגבי ההריון). שאלתי היא מדוע גם הקיבה נפוחה וכואבת?ומה ניתן לעשות בנידון? איני יכולה לעבוד ולא לעשות כלום בגלל כאבי גב איומים

הקיבה לא מתנפחת, אך הבטן מתמלאת, בהיפרסטימולציה שחלתית, בנוזלים שלוחצים על החלק העליון של הבטן, וגם יכולים לגרום לכאבי גב. אין הרבה מה לעשות פרט לשתיה מרובה, ואם המצב מתמשך או מחמיר, יש לקבל נוזלים בעירוי תוך ורידי. מאחר ואת בהריון (מזל טוב!) המצב עלול להימשך מספר שבועות ואת חייבת להימצא בהשגחה קרובה של רופא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית