אי התפתחות זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/11/2001 | 16:08 | מאת: lior

החודש קיבלתי זריקות פוסטימון לראשונה ולאחר 10 ימים של זריקות יש עדיין הרבה זקיקים קטנים (11 מ"מ) וכמה של 14 ו- 12 הבנתי מהרופא שזו לא ההשפעה שהיתה צריכה להיות, שכן היו אמורים להיות יותר גדולים. מה עושים אם מגלים שגם הזריקות כמ האיקקלומין לא מובילות לביוץ?

02/12/2001 | 20:40 | מאת: מרב

גם אני טופלתי באיקוקלמין. פעם אחת זה הצליח ויש לי ילד בן 7. אח"כ זה כבר לא השפיע אז קבלתי זריקות (פרגונל, מטרודין... מה שהרפוא מחליט), וכשזה לא הצליח, עברתי הפריות מבחנה. החמישית הצליחה ויש לי ילד שני בן שנה וחצי.עכשיו אני עוברת הפריות לילד שלישי. בהצלחה!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית