עזרה מבנות הפורום ומהרופא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2001 | 21:46 | מאת: מיכל

שלום, אני לפני הפריה ראשונה, היום קיבלתי בפעם הראשונה דקפפטיל ואני אמורה להמשיך להזריק עד ההפריה. יש לציין שבעלי הוא זה שהזריק לי , ועד היום הוא הזריק לי את שאר הזריקות בצורה נהדרת וממש לא כואבת. משום מה הדקפפטיל שרף לי מאוד מאוד...בזמן הכנסת החומר, מה שלא קרה אף פעם ברמה כזאת שורפת עם שאר הזריקות. הזרקנו היום באזור היד (תת עורי) והרופא אמר שאפשר גם בבטן. שאלותיי הן : האם גם לכן הדקפפטיל שורף יותר משאר הזריקות ? ובאיזה אזור בגוף אתן ממליצות להזריק על מנת שיכאב כמה שפחות ? אודה לכן מאוד על התשובות, טיפים מועילים יתקבלו בברכה. בהצלחה לכולנו, מיכל.

27/11/2001 | 22:07 | מאת: רקפת

מיכל שלום , הייתה לי בעייה דומה שפתאום התחיל לשרוף לי מאוד (כאב איום) , מקור הבעייה אצלנו היתה המחט שהיתה שונה (מחט ראש שחור) מהפעמים הקודמות כשהחלפתי שוב את המחט למה שהיה (מחט ראש ירוק) הכל חזר להיות כמו קודם . המקום הכי פחות כואב (לדעתי הלא קובעת) הוא הישבן . בהצלחה

27/11/2001 | 22:41 | מאת: יעל

מיכל ערה טוב, גם לי מאוד שרף, האחות המליצה לי לשים קרחון כ-5 דק' לפני ההזרקה ואז היא הזריקה לי את החומר לאט. ממה ששמעתי מבנות אזור הבטן פחות כואב. בהצלחה.

28/11/2001 | 21:04 | מאת: מיכל

בנות יקרות, קודם כל תודה על העייצות והתמיכה. היום עשיתי את הזריקה בבטן וזה באמת פחות שורף. אז בהצלחה לכולן ושוב תודה, מיכל

29/11/2001 | 20:57 | מאת: לימור

היי מיכל, יש תכשיר שהכרתי מטיפולי הלייזר שעברתי בשם EMLA שתפקידו לאלחש את הכאבים החזקים מאוד של קרינת הלייזר. מורחים את המשחה כשעה על האיזור והוא מרדים אותו. היום התחלתי גם לקבל זריקות, מרחתי את המשחה על הבטן (הרופא המליץ על הבטן) המקום נרדם, חיטאתי את המקום והזרקתי. את הדקירה לא הרגשתי בכלל ואת פיזור החומר שמלווה בשרפון קל הרגשתי מעט. בקיצור - מומלץ. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית