ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2001 | 18:13 | מאת: נועה

מתי כדאי לקיים יחסי מין? 14 יום לפני הביוץ + יומיים לפני ויומיים אחרי או 14 יום לפני הביוץ +יום לפני ויום אחרי אני ממש מבולבלת. כי יש דעות סותרות בנושא. תודה.

27/11/2001 | 18:16 | מאת: נועה

התכוונתי לפני המחזור בשאלה הקודמת (ולא לפני הביוץ)

מאחר ולא ניתן תמיד לקבוע בדיוק מתי תופיע הוסת "הבאה", לא תמיד ניתן לקבוע את מועד הביוץ. מכאן ההמלצות הסותרות. במידה והאישה יודעת בדיוק רב את מועד הביוץ שלה, או בשל מחזור וסת סדיר מאד או בזכות מעקב אחר הזקיקים, הרי שאני ממליץ לקיים יחסים יומיום סביב מועד הביוץ. אך, במידה ומועד הביוץ לא זוהה בדיוק, מומלץ "לכסות" יותר אפשרויות, ולקיים יחסים לסרוגין יום כן יום לא במשך כשבוע (מאחר והזרע שורד כיומיים "אצל האישה").

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית