היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2001 | 22:02 | מאת: הילה

לפני שנה עשיתי צילום רחם שנראה תקין. עכשיו הופנתי לבדיקה זו. מה ניתן לגלות בבדיקה שלא ניתן לגלות בצילום רחם? מה הטיפול לממצאים שמתגלים בבדיקה זו? האם עלולים למצוא משהו שלא רואים בצילום רחם שעלול להקשות על קליטה להריון????

היסטרוסקופיה מאבחנת באופן ישיר ומדויק יותר מצילום רחם בעיות כמו הידבקויות או מחיצה קטנה או שרירן לא גדול, שעלולים לעוות את חלל הרחם ולהפריע לקליטת העובר. קל לפתור את רוב הבעיות הללו בהיסטרוסקופיה ניתוחית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית