ריירת הרחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2001 | 21:38 | מאת: מור

פרופ' דניאל זיידמן שלום, עברתי 6 הפריות ובאף אחת לא נוצר הריון. (3 בשערי צדק ו- 3 בהדסה עין כרם בי-ם) חוץ מהבעית הזרע של בעלי (שהיא לא חמורה כ"כ) יש לי בעיה של רירית רחם דקה. אחרי לקיחה של "אסטרופם" במשך שבועיים-שלושה, אני מגיעה לשאיבה עם רירית של 7 מ"מ האם יש תרופה חדשה/נוספת/אחרת שניתן לקחת ע"מ לעבות את הרירית? אודה לקבלת תשובה

רירית רחם של 7 מ"מ הינה רירית שאמורה לאפשר לך להרות. ישנו מגוון של טיפולים המוצע בניסיון לשפר את הרירית: מנרות אסטרדיול לנרתיק וכדורי אספרין ועד נרות המכילות ויאגרה. אני מניח שכבר עברת היסטרוסקופיה. יש להתאים לך באופן אישי את הטיפול, ועליך לזכור שאין הוכחה מלאה לגבי יעילותם של חלק מהטיפולים המוצעים כיום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית