פגישה ראשונה במחלקת הפריות - לבנות ולרופא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2001 | 17:53 | מאת: שיר

השבוע אפגש בפעם הראשונה עם רופא תורן במחלקת ההפרייה באיכילוב. רציתי לדעת מה עומד לקרות בפגישה זו. האם כבר יותאם פרוטוקול ויקבע תור להפרייה? או האם אצטרך לעבור בדיקות נוספות וכו'. תודה מראש.

27/11/2001 | 15:43 | מאת: חגית

שיר שלום, בד"כ לפני הפרייה עוברים מספר בדיקות דם וצילום רחם. אם כבר היית בבדיקות אלה, הרופא ממחלקת ההפריה אכן יתאים לכם פרוטוקול טיפול כמובן עפ"י המחזור שלך. המון המון בהצלחה ויש תקווה!!!!!!!!!!!!!!! (מנסיון!) חגית

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית