בדיקות נוספות??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2001 | 23:10 | מאת: תמר#

פרופ' זיידמן שלום אני בת 41 מטופלת כ- 3 שנים לא ברציפות, לאחרונה טופלתי גם ב-IVF ,כולל החזרת מוקפאים-סה"כ 2 מחזורים. לפני כ-3 שנים בוצע צילום רחם שנמצא תקין. אין הגדרת בעיה, (פרט לגילי, אם כי בשאיבה הוציאו לי 14 והופרו 11) שאלותי: 1 האם צילום מלפני3 שנים עדיין מהימן ? 2 האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לבצע לפני IVF נוסף? תודה

צילום הרחם עדיין מהימן, בהנחה שלא הרית במשך כל הטיפולים, אך ייתכן וכדאי לבצע היסטרוסקופיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית