אין הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2001 | 18:49 | מאת: עינת.

דר שלום. אני לא יודעת מה לעשות עוד. זה כבר רופא נשים שני אני החלפתי. כי הראשון אמר לי כל הזמן הכל בסדר וזהו לא אמר עוד אין הסברים. אני חרשת אבל זה לא משנה שהרופא לא מסביר לי כלום. אנחנו רוצים ילד מאוד אבל מאז אנחנו התחלנו לנסות, אולי 7 חודשים עברו ואין ילד וגם הכול נהיה מוזר כי במקום שמתחיל מחזור ישר מתחיל לי 4-5 ימים של כתמים וזה מוזר כי יש כתם ואחר כך כלום כמה שעות נקי ואחר כך כתמים ורק אחרי 4-5 ימים מתחיל מחזור אמיתי. (מחזור שלי הוא ימים 24 עד 28). החודש הלכתי רופא חדש, והוא אמר הייתי צריכה לעשות בדיקת דם מיום 3 של מחזור אבל מה שיש לי הימים של הכתמים זה לא כמו מחזור רגיל, ואני לא יודעת אם כדאי ללכת לעשות בדיקת דם או לא. למה יש כתמים? האם בגלל אני בת 30 אז הגוף לא עושה יותר מחזור רגיל? אני מפחדת אבל את מי לשאול? אני יודעת שאני לא מדברת מספיק ברור והלוואי היה רופא מבין לחרשת. מראש תודה הרבה.

7 חודשים זה לא זמן ממושך לניסיון להרות, ועם עוד קצת סבלנות ואולי עם טיפול מתקדם יותר, אין סיבה שלא תהרי. אבל ברור שאת זקוקה ליותר סבלנות. גיל 30 אינו גיל מבוגר להרות, ויתכן וההכתמה שאת מתלוננת נובעת מביוץ לא סדיר. הרופא שלך יוכל בעזרת טיפול מתאים להשיג ביוץ ואז גם בעיה זו תיפטר וגם סיכוייך להרות מהר יעלו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית