חזרה לטיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2001 | 15:44 | מאת: יעלה

הריתי לאחר טיפול IVF ,הבטא לא עלתה באופן תקין ומאמצע שבוע שישי התחילה לרדת.היה ממצא לא ברור ברחם ,כנראה שק שהחל להתפתח וניספג.לא תהיה שום התערבות מלבד מעקב לראות שהבטא יורדת. אני בת 41 הזמן דוחק. כמה זמן לוקח לבטא שהגיעה לכ-1500 לרדת,מתי יגיע דימום והאם הדימום הוא המחזור? מתי מותר לחזור לטיפול?

צריך להמתין עד שרמת הבטא תהיה קטנה מ- 10. פרק הזמן תלוי במיקום ההריון (בתוך או מחוץ לרחם) והאם יתחיל דימום והחומר ההריוני יפלט בשלמותו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית