מונוגון - לכל בנות הפורום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2001 | 08:31 | מאת: ליטל

לכל בנות הפורום בוקר טוב! אני מבקשת ממכם מי שהזריקה מונוגון הייתי רוצה לדעת אם גם לכם זה כואב אצלי זה כמו כדור במקום ההזקה זה כואב לי רק במקום הזריקה האם זה נורמלי ?כי הזרקתי לעצמי כמה סוגי זריקות ולא כאב לי כמו המונוגון אנא ממבם תשתפו אותי עם קיבלתם מונוגון תודה ובהצלחה לכולנו אמן

25/11/2001 | 18:02 | מאת: סנדרה

ליטל שלום! אני כבר עברתי פעמיים הפריות, בשתי הפעמים השתמשתי במנוגון (3 אמפולות ביום) ולא כאב לי בכלל. לי מזריק הבעל שלי לישבן בצורה מאוד עדינה, אולי בגלל זה. בהצלחה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית