עובי רירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2001 | 22:41 | מאת: aliana

פרופ זיידמן שלום, כאשר מבצעים מעקב זקיקים באולטרא-סאונד , מה המשמעות של הנתון "עובי רירית"? זאת אומרת מהי עובי רירית "תקינה" (אם יש כזה דבר) ומהי עובי רירית מספיק טובה לביצוע הזרעה? האם יש עובי רירית אופטימלית כדי שיקלט הריון? תודה.

רירית תקינה לקליטת ההריון הינה רירית בעובי של 7 מ"מ ויותר. אין זה אומר שלא ניתן להרות עם רירית דקה יותר, אך בהחלט יש לשנות את פרוטוקול הטיפול בהתחשב בנתון זה.

24/09/2001 | 00:03 | מאת: אביטל

בקשר לשאלה. האם הרירית תהיה כל חודש זהה בעקבות האאיקוקולמין או שזה משתנה מחודש לחודש? רירית של 6 מ"מ וזקיקים בגודל 23 ממ" האם הרירית אכן יכולה למנוע ?

24/09/2001 | 08:52 | מאת: טלי

רירית הרחם מתעבה לקראת הביוץ, ולקראת קליטת ההריון. עובי רירית של 8 מ"מ מסוגלת לקלוט הריון. כל המרבה הרי זה משובח.. מקווה שעזרתי, עד שפרופ' זיידמן יעזור.. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית