דקה לא תקין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2001 | 14:44 | מאת: אורלי

שלום! אני אמורה להתחיל טיפול הפרייה (עשירי במספר) יש לציין כי פעמיים הייתי בהריון אבל נפל אחרי כמה ימים ובעייתי היא כזאת: אני כבר חודש מזריקה דקהפפטיל 0.1 וכל פעם חוזרת אותה התופעה. בבדיקה ראשונה היה הדקה 400, אחרי 4 ימים עלה ל-570 אחרי 4 ימים ירד ל-295 ואחרי 3 ימים שוב עלה ל-350. שאלתי היא למה זה קורה והאם זה נכון שהכי טוב להתחיל פרגונל כשהדקה הוא 100? או שאפשר להתחיל גם כשהדקה הוא 200? ושאלה נוספת היא האם יש קשר בין רמת הדקה כשמתחילים טיפול ולאיכות העוברים ? אודה מאוד לתשובתך !!!

אני לא מבין את השאלה. מה זה "רמת דקה", אולי את מתכוונת לרמת "אסטרדיול"?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית