כדורים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2001 | 09:46 | מאת: מירי

שלום רב! אני לוקחת כדורי מטרוג'יל, 2 כדורים 3 פעמים ביום למשך שבוע ימים מיום הראשון של הוסת כדי למנוע זיהומים אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית. הבעיה היא שהכדורים האלה עושים לי מאוד רע, גורמים לבחילות וכאבי ראש חזקים, הרופא שלי לא נמצא בארץ ורציתי לשאול האם יש הבדל מבחינת ההשפעה של הכדור אם אני לוקחת אותו 7 ימים או 5 ימים? אם אני אקח כדורים הללו 5 ימים ולא 7 ימים האם תהיה אותה השפעה או שכדאי בכל זאת לקחת 7 ימים? בבקשה תענה לי, אני מרגישה מאוד רע, אבל לא רוצה לפגוע באפקט הטיפולי. תודה רבה על ההתייחסות!!!

אני מניח שאם נטלת את הכדורים כבר 5 ימים לא יגרם שום נזק את תפסיקי ליטול את הכדורים מאחר ומדובר בטיפול מונע בלבד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית