הפלות דחוף ( לפרופסור דניאל)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2001 | 22:25 | מאת: מלי

פופסור דניאל זיידמן תודה על התשובה המהירה שלך. בקשר לעבר שלי לא היו לי בעיות כניסה להריון תמיד שכרציתי הריון באותו חודש הייתי ללא שום טיפול .יש לי 2 ילדים בבית .

עדיין לא ידוע לי מתי הייתה ההפלה האחרונה שלך וכמה זמן את מנסה שוב להרות.

27/11/2001 | 18:03 | מאת: נועה

היי רציתי לדעת מה היו סיבות ההפלות שלך והאם עברת גרידה. כי גם לי יש ילד קטן בן 3 ועברתי הפלה ובסופה גרידה לפני כחצי שנה. (לעובר לא היה דופק) לא היתה לי בעיה להכנס להריון לא בהריון הראשון ולא בשני. וכרגע פתאום יש לי בעיה.(ארבעה חודשים) האם עברת גרידה והצלחת להכנס להריון אחריה? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית