ביוץ - דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2001 | 19:06 | מאת: שחר

פרופ' זיידמן, שלום רופא שלי לא זמין כעת, ובידי תוצאות בדיקת דם למעקב אחר ביוץ (אני מטופלת באיקקלומין). להלן הערכים: E2 - 1868.88 progesterone: 3/ האם תוכל להעריך מתי בערך יתרחש הביוץ? מתי אתה ממליץ לקיים יחסים? תודה רבה ושנה טובה.

אנחנו ממש לא מתכוונים להיות תחליף לרופא המטפל בפורום, ומטרתנו היא לענות על שאלות עקרוניות. בכל מקרה, לא ניתן ללא תוצאות בדיקת אולטראסאונד, כלומר מספר וגודל הזקיקים, לענות על שאלתך (למרות שבהחלט נראה שאת מתקרבת לביוץ).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית