נסיון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2001 | 11:07 | מאת: פ-ש

שלום רב, שאלתי היא האם קיום יחסים כל יום ואפילו מספר פעמים ביום גורמת לאיכות הזרע, או לאפשרות להכנס להריון להיות קטנה יותר או להיפך? אודה לתשובתך!

ההשפעה של קיום יחסי מין באופן תכוף היא די אישית, מאחר והזרע שנפלט נוצר לפני כ- 70 יום ונצבר באשכים ובצינוריות הזרע ולא נוצר מידי היום. ישנם גברים אצלם קיום יחסי מין מידי יום משפר דווקא את הזרע, מאחר ונפלטים בזרמה תאי זרע "טריים" יותר. לעומת זאת, אצל גברים אחרים קיום יחסי מין תכופים מביא לירידה בולטת במספר תאי הזרע בזרמה. בכל מקרה רוב המומחים תמימי דעים שאין תועלת בהנזרות ממושכת מיחסי מין על מנת "לשפר" את הזרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית