הפלות דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2001 | 22:36 | מאת: מלי

לד"ר שלום רב. במשך כשנה וחצי עברתי 3 הפלות . לפני חודש התחלתי לטפל אצל רופא פרטי הוא נתן לי להזריק פעם בחודש כוריגון +כדורי איקאלומין החודש ניסתי להכנס להריון והמחזור הקדים לי ביום, 1. האם מהשפעת הכדורים והזריקה המחזור הקדים לי? 2והאם כדי לי להמשיך החודש עם כדורי האקלומין וזריקת כוריגון,או שכדי לי לנסות להכנס לבד להריון. אודה לך על תשובתך.

1. כן, סביר להניח שהמחזור הקדים בשל הטיפול. 2. אין לי מספיק נתונים על הניסיונות שלך להרות כדי לענות על שאלה זו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית