הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2001 | 18:44 | מאת: קרן

שלום רב אני לאחר הפרית מבחנה ראשונה, החזירו לי 2 עוברים (9 תאים, 10 תאים) לפני כשלושה ימים , אתמול קיבלתי מכה בבטן התחתונה שבעקבותיה נבהלתי מאוד והרגשתי לאחר מכן התכווצויות בבטן התחתונה.שאלתי היא האם מקרה כזה יכול לסכל את סיכויי העוברים להקלט? כמו כן רציתי לשאול מדוע לאחר החזרת העוברים,בנוסף לנרות, אני אמורה לקבל זריקות של כוריגון (2 זריקות כל אחת בת 2500 יחידות) כאשר רירית הרחם שלי הינה 13 מ"מ? בתודה מראש

אברי האגן מוגנים כל כך טוב שנדיר ביותר שלמכה בבטן תהיה משמעות על הקלטות עוברים. התוספת של הכוריגון נועדה לתמוך בגופיף הצהוב ולעודד הפרשת פרוגסטרון "עצמית." זה בהחלט רק "תוספת" לנרות הפרוגסטרון ועל כן ניתן על פי שיקול דעתו של הרופא המטפל..

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית