בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2001 | 19:28 | מאת: קרן

אנחנו מנסים להכנס להריון כבר למעלה משנה. תוצאות בדיקת הזרע של בעלי הן: semen appearance: normal liquefaction: normal consistency: normal semen ph: 7.5 semen volume : 3ml CONCENTRATION: 24 mill / ml RAPID PROGRES MOTIHLI: 20% SLUGGISH PROGRESSIVE: 8% NONPROGRES MOTILITY: 3% IMMOTILY: 69% MORPHO ABNORMAL: 71% WHITE BLOOD CELLS: 0% ROUND CELLS: 3% VITALITY: אין שום תוצאה. שאלתי: האם לאור תוצאות הבדיקות ניתן להכנס להריון בדרך הטבעית?, והאם לפי התוצאות הללו ישנה איזושהי בעיה בזרע המצריכה בירור כלשהו? ואם כן אלו בירורים נוספים יש לבצע אצלי ואצל בעלי? (אצלי נערכה בדיקת הורמונים ביום הראשון של המחזור וביום ה- 21 שלאחר המחזור ולא נתגלתה שום בעיה, ואילו אצל בעלי בבדיקת ההורמונים שלו נתגלה רק שה - prolactin חורג מהנורמה {548 mu/l}). תודה מראש!!!!!!!!!!!!!

התנועתיות ומספר הצורות התקינות נמוך הצפוי בבדיקה תקינה. מומלץ לחזור על הבדיקה ולשקול בהתאם לתוצאה ביצוע "השבחה והזרעה".

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית