מחזור או לא?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/11/2001 | 19:30 | מאת: ronit

לקחתי גלולות במשך שבועיים למטרת "העלמת" ציסטה . לאחר שהפסקתי עם הגלולות החל דימום דליל מאד, ממש לא דומה למחזור. בבדיקת אולטרא סאונד שעשיתי אתמול (לבדיקת מצב הציסטה) הטכנאית אמרה שכפי הנראה אני במחזור. הציסטה נעלמה,לפי הפרוטוקול אני צריכה להתחיל היום בהזרקת גונל. שאלותי: האם להתייחס לטפטוף הזה כאל מחזור או לחכות? ע"ס מה טכנאית US קובעת שיש מחזור? כמה זמן ניתן לחכות עם זריקת הגונל הראשונה? אינני רוצה שהחודש הזה יילך לאיבוד. בתודה,רונית

גלולות לא גורמות להעלמות סיצטות, הסיצטות פשוט חולפות תוך זמן קצר כאשר הן תוצאה של גירוי שחלתי. הגלולות ניתנות כדי שתוכלי תוך זמן קצוב להתחיל בטיפול הבא. אין לי את כל הפרטים, אך אם הטכנאית ציינה כי הסיצטה נעלמה, אני מניח שאת יכולה להתחיל בזריקות כעת (כלומר להתיחס לדימום לאחר הגלולות "כתחילת וסת") לפי ההנחיות שקיבלת מהרופא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית