שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2001 | 01:46 | מאת: אלמונית

שלום לך ד"ר ברצוני לדעת אם המחזור האחרון שלי היה ב - 9/9/01 וקיימתי יחסי מין עם חברי ב - 16/9/01 האם יש איזו סיכוי שאני אכנס להריון ? (ברצוני לציין שהמחזור שלי בדרך כלל בין שישה לשבעה ימים וכל 24-28 יום ). אודה על תשובתך המהירה .

16/09/2001 | 22:14 | מאת: ד"ר מיכה באום

הביוץ מתרחש ,במחזורים בני 28 יום, 14 יום אחרי הוסת האחרון ו14 יום לפני הוסת הצפוי . לעיתים הביוץ עלול לאחר או להקדים ולכן אין אנו ממליצים להסתמך על הימים הבטוחים במקרה שלך מדובר בשבוע שלאחר המחזור כך שהסבירות להרות נמוכה אך עדיין קיימת. מומלץ להשתמש באמצעי מניעה אחרים ובטוחים יותר .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית