עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2001 | 15:00 | מאת: מיכאלה

לאחר שני מחזורי IVF שלא צלחו למרות העוברים המצויינים, אני מתחילה היום טיפול לקראת החזרת עוברים קפואים. האם תוכל להסביר את התהליך - מדוע רק 5 ימים של כדורי איקקלומין ? מה קורה לאחר מכן? האם לאחר 10 ימים כבר אפשר לבצע החזרה על פי בדיקת US? האם הגוף לא צריך הכנה כמו ב-IVF לקראת החזרתם לרחם? ומה בדבר הסטטיסטיקה של ההצלחה לעומת IVF רגיל? תודה על תשובתך.

המטרה של האיקקלומין היא לגרום לביוץ, שיכין את רירית הרחם שלך לתנאים הנחוצים לעובר המופשר שמוחזר לרחם. שיעורי ההצלחה טובים, אך פחותים ביחס למחזור טיפול רגיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית