דימום במחזור-IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2001 | 12:22 | מאת: אילנה

לפרופ' זיידמן שלום! אני בת 41 ועברתי בשנתיים האחרונות 8 טיפולי הפריה (בגיל 23 עברתי הפלה יזומה), בד"כ בצעירותי כמות הדימום בזמן המחזור החודשי היתה של כ-4 ימים ודי מינורית. כיום הדימום בזמן המחזור החודשי הוא בן יומיים בלבד. שאלתי האם עובדה זו המווה בעיה לקליטת העובר בהפריה? איזה פתרון יש לכך אם בכלל? תודה אילנה

צריך לבצע הערכה של רירית הרחם בעזרת אולטראסאונד והיסטרוסקופיה ולפי זה ניתן יהיה לייעץ לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית