כאבים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2001 | 08:47 | מאת: סיגל

אני אחרי IVF שהצליח.עשיתי בדיקת דם ראשונה שהיתה חיובית. כ-4 ימים לפני הבדיקה התחילו אצלי סימני היפרסטימולציה ואכן ב_-US השחלות קצת מוגדלות עדיין ,אבל לא חריג. אם הבנתי נכון,הפרשת הורמון ההריון מחריפה את הסימפטומים. שאלתי-עד מתי? האם ביום שנפיחות וכאב נחלשים אני צריכה להיות מוטרדת או שטבעי שחוזרים למצב רגיל. הלחץ כרגע לפני בדיקת הכפלה ראשונה מאד רב וכל כאב או אי כאב מקבל פרשנויות בלי סוף.

באמת לא ניתן על סמך התחושות לקבוע אם ההריון תקין או לא, ויש להמתין בסבלנות לבדיקת הדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית