מתי להתחיל את הטיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2001 | 00:07 | מאת: לינדה

שלום רב, אני מתחילה מחזור ראשון של טיפול באקקלומין לאור אבחון של שחלות פוליצסטיות וביוץ "חלש". הבנתי כי אני אמורה להתחיל את הטיפול 5 ימים לאחר תחילת המחזור. הבעיה היא שבחודשים האחרונים המחזור שלי מתחיל בהפרשה טיפטית חומה הנמשכת כ-5 ימים ורק לאחריה מתחיל מחזור ממש הנמשך כ-3 ימים. ממתי אני אמורה להתחיל לספור? הבנתי גם כי הכדור עלול להפסיק את המחזור ואני לא רוצה להפסיק את המחזור לפני שהוא מתחיל. מה דעתך? המון תודה מראש

יש להתיחס ליום הראשון של דימום ממש (שמצריך שימוש בתחבושת או טמפון) כיום הראשון של הוסת, ולהתעלם מימי "הכתמה חומה". האיקקלומין לא מפסיק את מחזור הוסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית