חום בשבוע 6 להריון...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/05/2024 | 13:11 | מאת: יסמין

שלום ד"ר, אני בשבוע 6 ב"ה להריון יקר. החל מיום ראשון התחלתי להרגיש כאבי ראש חדים והרגשת חום. החום הממוצע שלי בד"כ הוא 35.5. במהלך הימים האחרונים חווה סחרורות, עייפות, חוסר ריכוז ותחושת חום בגוף. מדדתי במהלך הימים האחרונים והטמפ נעות בין 36.0-37.0. (לא היה מעל 37.0) לקחתי גם אקמול פעמיים, והטמפרטורות עולות ויורדות. האם זה נקרא חום עבורי? מה כדאי עוד לעשות? אני חלילה לא רוצה לסכן את העובר ואת עצמי. תודה על העזרה!

זה לא חוום, אבל כדאי לשתות יותר.

08/05/2024 | 18:50 | מאת: יסמין

שותה המון! (קרוב ל-3 ליטר ביום אם לא יותר..) והממוצע שלי 35.5. למה החום גוף שונה כעת? ומרגישה שחם לי מאוד ושאני בוערת לפעמים, וכנ"ל על כאבי ראש שלא פסקו. ממה זה נובע? האם אין כאן סכנה לעובר?

לרמות פרוגסטרון הגבוהות בהיריון יכולות להיות השפעות על חום הגוף, אך כדאי להיבדק אם את לא חשה בטוב.

09/05/2024 | 09:28 | מאת: יסמין

תודה רבה!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית