אחרי החזרת עובר יום 6 מוקפא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/05/2024 | 17:11 | מאת: מיאל

שלום ד"ר, ביום שלישי שבוע שעבר 30.4 עשיתי החזרת מוקפא יום 6. היום עשיתי בדיקת דם בטא יצאה 4.1 ופרוגסטרון 51.99 על מה זה מעיד ? 1.התמיכה לא מספיק טובה? לפי ערך הפרוגסטרון? 2. כבר אין סיכוי לבטא חיובית נכון? היום זה 13 יום לעובר למרות שהוחזר רק לפני 8 ימים.

1. נראה טוב 2. לא סימן טוב

07/05/2024 | 20:35 | מאת: מיאל

הבטא כבר לא תשתנה נכון? כי זה עובר יום 13

כנראה

08/05/2024 | 17:29 | מאת: מיאל

שוב שלום ותודה על המענה האדיב והמקצועי שלך, שאלה אחרונה בנושא. עדכנתי את האחיות שעשיתי את הבדיקה והיא שלילית. כעסו ואמרו שעשיתי מוקדם ורק ביום ראשון היה עלי לעשות. מדוע סתם מושכים אותי לבדיקה נוספת ביום ראשון ? מה עומד מאחורי זה

כי זה המועד הכי אמין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית