דחוף בבקשה דימומים שבוע 11

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/04/2024 | 15:51 | מאת: מור

שלום אתמול דימום היום בבוקר דימום מסיבי (שלא באמת פסק) באולטרסאונד הכל תקין חוץ מהדימום בבוקר הלכתי לשירותים התחיל דימום לקחתי קרינון די מיד אחר כך דימום מסיבי. חושבת שכולם לא נספג גם נעשה אולטרסאונד וגינלי לוקח בוקר ערב, ניסיתי להפסיק אבל היה דימום בניגוב אז המשכתי הרופא במיון אמר שלקחת רק בערב כרגיל אבל הוא לא הפוריות ומתמחה האם לקחת עוד קרינון?

נראה שיש היפרדות קטנה של השליה. לא בטוח שקרינון יכול להפסיק את הדימום, אבל לא מזיק לקחת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית