חיטוי ידיים אלכוהול ג׳ל בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2024 | 22:08 | מאת: קרן

שלום פרופסור, רציתי להתייעץ עם מרכז הריונפון אבל הוא סגור כעת ואני קצת בלחץ הלוואי ותוכל לעזור לי🙏 בהריון, הכל תקין מרגישה תנועות אתמול נחשפתי לאחיין שלי שנדבק לפני כמה חודשים במחלת הנשיקה וקראתי שזה יכול להדביק עד חצי שנה או יותר אני מעולם לא נדבקתי ב cmv חלילה הקפדתי על רחיצת ידיים ובחוץ באלכוגל לפעמים אני מסתכלת בשאלות של גולשים בפורום דומה או אחר והבנתי שזה בסדר להשתמש באלכוגל חיטוי ידיים אבל אתמול יצא לי בלי כוונה להשתמש בחיטוי מעבר לכפות ידיים גם גלשתי מעט לידיים עצמן ( הרגל ממריחת קרם ידיים) 9 ס״מ מכפות הידיים לידיים עצמן ( מרחק אגודל וחצי ) כמובן שלא עשיתי כך עד כה וזה ממש בלי מחשבה ולא הרבה זה שאריות נוזל שלא נספגו בכפות ואז העברתי לידיים לא אעשה זאת שוב מה עליי לעשות? האם מיון? האם זה מזיק לעובר? אני מודאגת מאחר ואין לי תשובה עד אחרי החג שבוע הבא תודה

25/04/2024 | 22:11 | מאת: קרן

אחרי שמרחתי את באלכוגל היה לי קצת מגרד ומיד מרחתי קרם בידיים עבר ואני מרגישה בסדר גמור השאלה אם זה חודר שליה חלילה?

אין ספיגה משמעותית של אלכוהול דרך העור.

26/04/2024 | 03:54 | מאת: קרן

תודה 🙏 אבל בכל זאת כתבת שאין ספיגה משמעותית.. לפי הבנתי שיכול להיות שכן אבל במעט ? ועדיין אני לא יודעת מה לעשות ואני מאוד חוששת האם עליי לפנות למיון נשים? האם זה נחשב צריכה מזערית של אלכוהול? ואם כן מקבלים טיפול לזה ? הריון יקר אחרי כמעט עשור ברגע של פחד ממחלת נשיקה גרמתי לי ליותר צער 😔 בבקשה אשמח לתגובה

אין סיבה לחשש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית