פרוטוקול להחזרת מוקפא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2024 | 15:47 | מאת: מור

שלום רב פרופ', מה דעתך על פרוטוקל ההחזרה שקיבלתי לפני החזרה ביום שלישי הקרוב מהיום לקחת כתמיכה 3 דופסטון ובנוסף 1 קרינון. יום ראשון אוביטרל ובתאריך 2.5 דקפפטיל. בנוסף נאמר שהאוביטרל והדקפפטיל א משנה באיזו שעה להזריק. מה דעתך ? חשוב להבהיר לפני 6 שנים בהריון שצלח כתמיכה קיבלתי רק קרינון 1 ביום. היום בבדיקות דם פרוגסטרון 6.95 Lh 18.88 אסטרודיול 814 תודה מראש על המענה וההתייחסות

נראה שהפרוטוקול מקובל. שעת ההזרקה לא משנה כאשר התרופות לא נועדו לתזמן את הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית