כיצד סופרים ימים לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/04/2024 | 16:08 | מאת: דנה

שלום פרופ' יקר, כיצד מחשבים ימים לפני החזרת עובר יום 6? אם לדוגמה מחר זה יום הביוץ. את יום הביוץ לא מחשבים כיום? ואז מיום שישי סופרים 6 ימים ? וההחזרה תהוה ברביעי שבוע הבא?

יש רופאים שסופרים חמישה ימים מהביוץ ואחרים סופרים שישה ימים. כנראה לא מאד משנה.

24/04/2024 | 19:12 | מאת: דנה

ואיזה חישוב אתה עושה? אם אפשר לשאול

מאד אישי בכל מקרה. תלוי מתי אני חושב שהאישה בייצה. עדיף למשל 5.5 ימים אחרי ולא 6.5 ימים.

26/04/2024 | 10:22 | מאת: דנה

תודה רבה על התשובה פרופסור. אז מתי עדיף להחזיר בשני או שלישי. מתי בייצתי באיזה יום בדיוק

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית