קליטת עובר ובטא שלילית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2024 | 08:45 | מאת: דנה

היי, כשבוע אחרי ההחזרה הרגשתי זרמים ברגליים ועוד כמה תופעות שהיו זהות לחלוטין להריון קודם לפני כשנתיים. הייתי בטוחה שנקלט העובר. לאחר כמה ימים עשיתי בדיקה ביתית והיה פס חלש מאוד. במועד הבטא היה שלילי.האם ייתכן שנקלט ולא התפתח ברמה של יומיים שלושה? כעת שוב לאחר החזרה, לא מרגישה כלום :(

בד"כ קשה לחוש בשינויים של היריון לפני בדיקת בטא חיובית.

24/04/2024 | 07:07 | מאת: דנה

תודה. לא הבנתי את תשובתך.. האם קשה לאישה לחוש האם נקלטת הריון? או שלא יכול להיות שהייתה קליטה אך רק ליומיים שלושה? ואז הבטא יצאה שלילית?

קשה לאישה לחוש האם נקלט הריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית