כאבים באגן ובגב התחתון בהריון שבוע 13

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/04/2024 | 14:02 | מאת: מיכל

שלום פרופ' זיידמן היקר אני בהריון בשבוע 13 אחריי בדיקת סיסי שליה לשקיפות עורפית תקינה כולל צ'יפ גנטי תקין . ויש לי כאבים באגן ובגב התחתון אני מרגישה כאילו משהו מותח לי את האגן כלפי מטה וזה כואב . אין לי צריבה או דלקת בשתן אין לי חלילה דימום או חום . אלא רק כאבי גב תחתון ואגן . 1. ממה לדעתך נגרמים הכאבים ? 2. איך ניתן לטפל או להקל אליהם ? 3 . האם יש מקום לדאגה או שזה לא מטריד ? תודה פרופ'וחג פסח שמח

1. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. 2. כדאי לברר מה גורם לכאבים. 3. אם הכאבים עזים ומתמידים כדאי להיבדק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית