הורדת תמיכה ושירותים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/04/2024 | 08:45 | מאת: מיטל

שלום, שבוע עשר וקצת בדיוק היום עברתי לאחד במקום 2 קרינון זאת אומרת במקום אחרי 12 שעות לקחתי אחרי 25 אחרי כעשר דקות הייתי חייבת לשירותים (לא פיפי) ניסיתי להתאפק והצלחתי עוד 5 דקות האם עלי לקחת עוד קרינון האם אפשר להמשיך כרגיל

22/04/2024 | 08:58 | מאת: מיטל

בגלל שאתה לא יכול להשיב מיד ואני בלחץ לקחתי כשעה ועשרים אח''כ עוד חצי קרינון(אולי טיפה יותר) 1. לא יכול להזיק נכון? 2. להמשיך את בהדרגה זאת עוד 24 שעות לקחת אחד ואולי עוד פעם אחת וזהו, נכון? רב תודות וחג שמח עד כמה שניתן

22/04/2024 | 09:01 | מאת: מיטל

סליחה פרט אחרון אתמול בדקתי בדם פרוגסטרון 145 האם הכל בנורמה?

לא יכול הלזיק ורמות הפרוגסטרון טובות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית