הזרקת אוביטרל מוקדמת ותמיכת קרינון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/04/2024 | 23:54 | מאת: רונה

היי ד"ר, הרופאה אמרה להזריק אוביטרל 18 שעות אחרי שבבדיקות דם אסטרודיול e2 היה 620. ובאולטרסאונד שלושה זקיקים בגודל 16 17 18 (ועוד כמה קטנים גודל 12)ויום למחרת הזרעה. זה לא מוקדם מדי להזריק? חודש שעבר היה לי מעל אלף אסטרודיול כשהיה רק שני זקיקים. יש סיכוי שהזקיק של ה 16 וה 17 יספיק להתפתח כמו שצריך ב 18 שעות? (פשוט ה 18 בצד ימין שם יש לי הפרעה במעבר בחצוצרה וה 16 וה 17 בצד שמאל שם זה תקין). בנוסף אמרה לי לקחת תמיכה קרינון יום אחרי הזרעה, זה מומלץ? למיטב הבנתי תמיכה רלוונטית אחרי הפריה חוץ גופית. חודש שעבר שבוע אחרי ביוץ היה לי פרוגרסטרון 43 מה שנראה לי תקין. והרירית סביב הביוץ מגיעה תמיד לעובי 12. יכול להיות שבגלל האוביטרל המוקדם כדאי את התמיכה?

07/04/2024 | 08:50 | מאת: מישהי

סליחה שאני מנצלת את השאלה שלך..אני מנסה לפרסם שאלה הרבה זמן ולא מצליחה. לאחר כל התהליך נכתב לי שיש error מס 500... יש לכם מצב להבין מה הבעיה?

07/04/2024 | 13:00 | מאת: אני

ממש סליחה שמנצלת פלפורמה זו. פירסמתי שאלה מתחת לכותרת...................... אשמח אם תראה ותוכל להשיב. תודה רבה

יתכן שהרופאה חששה ממספר הזקיקים הגדול ולכן העדיפה להקדים את זריקת האוביטרל. תמיכה עם קרינון לאחר הזרעה לא יכולה להזיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית