שאלה בנוגע לתזמון ביוץ והחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/04/2024 | 13:15 | מאת: מטופלת

שלום פרופ', היום היה זקיק 19 ואסטרדיול כמעט 1000. הונחיתי לקחת היום אוביטרל, יום הביוץ ייחשב יום ראשון וההחזרה בשישי. האם יתכן מצב שבו הביוץ יהיה פתאום כבר מחר למרות האוביטרל (אלה ערכים שלרוב כבר יש לי ביוץ סביבם) ואז תזמון ההחזרה יוצא מאוחר מידי? האם יש בכך סיכון מבחינת עד כמה תזמון ההחזרה מדויק? מעדיפה לא לקחת ריזיקות ולחכות חודש אם צריך. תודה רבה

סיכוי נמוך. תלןי ברמות ה- LH אם נבדקן.

06/04/2024 | 20:54 | מאת: מטופלת

הlh היה 11, זה משנה משהו מבחינת הסיכוי שהביוץ יהיה מוקדם יותר מתזמון האוביטרל?

08/04/2024 | 10:15 | מאת: מטופלת

פרופ', מקפיצה לך לכאן למקרה שתראה- הlh היה 11, זה משנה משהו מבחינת הסיכוי שהביוץ יהיה מוקדם יותר מתזמון האוביטרל?

תלוי מה הייתה הבדיקה לפני. האם ה- LH עלה או כבר ירד במועד הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית