סימנים להריון וביצוע הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/03/2024 | 09:52 | מאת: דינה

שלום לך.1.המחזור הנוכחי שלי הגיע כבר ליומו ה-58(בעבר המחזור הארוך ביותר שלי היה 52 ימים ואני בת 49).בתשובה קודמת שלך כתבת שהסיכוי להריון בנסיבות האלה זעום.האם זה שאני לא מרגישה"סימני הריון"(כמו גודש בשדיים שחשתי בהריונות הקודמים)מעיד על כך שהסבירות להריון היא אפס מוחלט,או שהיעדר"סימני ההריון"עדיין לא אומר שהסיכוי לכך הינו אפס מוחלט?ושאלה 2.נניח שהסיכוי הזעום התממש ואני בהריון לא רצוי בעקבות בדיקת אבהות.באחת התשובות הקודמות שלך ציינת שאפשר לעשות בדיקת אבהות כבר בשבוע 11-12.נניח שבעקבות בדיקה זו ארצה לעשות הפלה-באיזה שבוע של ההריון לכל המאוחר אפשר יהיה לבצע את ההפלה הזאת?

1. הסיכוי פחות מזעום. 2. אין מגבלה של שבוע להפסקת היריון בישראל, בהתאם לנסיבות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית