גירוי יתר קלקסן ומיקרופחרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/03/2024 | 00:19 | מאת: יעל

שלום דר אני עם גירוי יתר מאוחר בטא 350 במיון: די דיימר 2000 המטוקריט 41 טכיקרדית. וקוצנש. השאר בטווח תקין. בשיחרור הומלץ לי על קלקסן מניעתי עד להןראה אחרת מרופא. 1. האם יש כדור שאני יכולה לקחת במקום קלקסן? כמו כמה כדורי מיקרופירין? 2. סירבתי לסיטי אנגיו לשלילת pe, האם נהגתי נכון? אני חוששת על ההריון אבל גם על עצמי ולא ידעתי מה לעשות.

1. אין 2. תלוי מה היו התסמינים. ברור שאת מסכנת את עצמך אם היה צורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית