בלוציוס מוקפא ששרד חלקית את ההקפאה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/03/2024 | 19:24 | מאת: מור

פרופסור שלום, בת 40. עשיתי סבב ראשון של טיפול. 14 ביציות, 6 הפריות מתוכן 4 בלוציסטים בני 5 ימים שהקפיאו. באיכות גבוהה AA. העובר בן 3 ימים לא השתרש. עכשיו סבב נוסף רק של החזרת בלוציסט. הרופא ביום ההחזרה אמר שעובר אחד שרד 50 אחוז את ההקפאה ולכן הפשיר עובר נוסף וגם הוא שרד רק 60 אחוז ולכן החליט להחזיר את שניהם. רציתי לשאול, איך ייתכן ששני עוברים באיכות גבוהה לא שורדים את ההקפאה? הרי השיעורים גבוהים יחסית מעל 90 אחוז. ומה הסיכוי שהעובר ישתרש למרות שנפגע ממש? האם החזרת בלוציסט טרי היה משפר את הסיכוי שלי להריון?. תודה רבה

כמו שכתבת כעשרה אחוז מהעוברים לא שורדים את ההפשרה. הסיכוי שהעובר ישתרש נמוך מאחר שנפגע. החזרת בלוציסט טרי היה משפר את הסיכוי שלך להריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית