פצע--- נפיחות... מידי חודש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/03/2024 | 03:37 | מאת: ייעץ

תודה לך על המענה והזמינות!!! אנסה לתאר מקווה שאצליח להמחיש... כמעט בכל חודש(בדר"כ באמצעו) יוצא לי במפסעה מין פצע/בולט/מין גולה קטנה מגרדת וכשנוגעת בה רב הפעמים ממש כואבת ולאחר כמה ימים נעלמת... האם יש לך מידע על כזו תופעה? יכול להיות שזו פטריה? מפריע לפוריות? תודה לך!!!

לא סביר שזו פטריה או שזה מפריע לפוריות.

27/03/2024 | 13:31 | מאת: אנןנימית

ברשותכם מתפרצת להודעה.גם לי זה קרה . רופא משפחה שלח אותי ל us ואמרו שזו ציסטה כלשהי. לאחר שנה החמיר וגדל והסתבר שזה שבר מפסעתי. אז או שתלכי לרופא המשפחה או שתקראי על שבר מפסעתי ותנסי להבין אם זה רלונטי. תרגישי טוב....

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית