האם יתכן הריון בגיל חריג?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2024 | 13:35 | מאת: אלון

אשתי בגיל 49 והמחזור הנוכחי שלה כבר הגיע ליומו ה-53 וטרם הגיע מחזור חדש.עד איזה יום של המחזור הנוכחי כדאי לחכות ולהציע לה לעשות בדיקת הריון(לדוגמא היום ה-60?ה-70?יום אחר?ואם יום אחר אז מהו?)או שמיותר בכלל להציע לה את זה גם אם חודשיים,שלושה או אפילו 4 חודשים או יותר לא יגיע מחזור חדש?הערה-מחזוריה בשנה האחרונה נעו בין 14 ובין 52 ימים

הסבירות להיריון בגיל זה זעום, ושיבושים בביוץ שכיחים, אבל אין סיכון בביצוע בדיקת היריון אם יש ספק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית