גירוי יתר שהולך ומחריף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/03/2024 | 10:53 | מאת: יעל

שלום דר אני בת 40 שבוע אחרי החזרת בלסטו, ואחרי שאיבה. פרוגסטרון ng500 אסטרדיול pg2000 בטא 50 הבטן תפוחה מאד (כמו חודש 7) עליתי 4 קג ובעמידה יש קוצנש מצליחה לשתות פומית אבל מיד אחרי ששותה מתרוקנת. השאלה שלי 1. אם לאור ערכי הפרוגס' יש עניין להמשיך בתמיכה? מרגיש לי שהיא מחמירה את מצבי. 2. עשיתי הבוקר בדיקות דם כדי לראות את מצב ההתייבשות, אם ההמטוקריט והאלקטרוליטים תקינים, אני יכולה לוותר על אישפוז? טרם פניתי למיון. מנסה להימנע עד כמה שניתן. בסבבים קודמים המצב בבית חולים החמיר לי את הכל. נוזלים דרך הוריד, קטטר, ניקור נוזלים ודברים שאני לא רוצה להגיע אליהם אם אפשר שלא. תודה רבה על המענה

1. כדאי להקפיד על התמיכה עד שתקבלי הנחיה אחרת מהרופא.ה. 2. האשפוז הוא פונקציה של מכלול התסמינים שלך, לא רק התייבשות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית