תרומת ביצית , אחוזי הצלחה ופרטים טכנים..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/03/2024 | 14:59 | מאת: איריס

שלום , ראשית הערכתי הרבה אלייך. 1.האם אחוזי ההצלחה בתרומת ביצית באשה בריאה בת 45 , עם זרע מצויין של גבר בן 45 , הינם אכן 50 אחוז הצלחה ? אם כן אז איך ? שהרי באופן כללי אחוזי הצלחת ivf הינם 20 אחוז בערך.. גם בבנות צעירות ובריאות .. או שטעיתי..? 2. האם בעת קבלת תרומת ביצית עלי לשלם בעצמי את הסכום ורק לאחר מכן לקבל החזר? או שכמו ב ivf , יש טופסי התחייבות... תודה רבה לך

1. טעית. הסיכוי להצלחה בנשים צעירות או בתרומת ביציות בהחזרת בלסטוציסט איכותי הם 40-50 אחוז. 2. עליך לשלם בעצמך את הסכום ורק לאחר החזרת עובר תקבלי החזר חלקי.

25/03/2024 | 16:15 | מאת: איריס

..

בד"כ ההחזר הוא על הסכם רכישת הביציות. תלוי כמובן ביחידה ובמסלול שנבחר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית