זקיק שנשאב , ללא ביצית. מאוכזבת.מעוניינת מאוד בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/03/2024 | 14:48 | מאת: איריס

שלום לך יקיר 🙏 אודה לך על תשובותייך.. בת 44 וחצי עם ילד בן שנה ו 8 מהריון ספונטני ובריא ב"ה. הריון טבעי לפני שנה שנפל לאחר צפיית דופק בשבוע 6 . מזה כשנה נסיונות של שאיבות בודדות והזרעות לסרוגין , עם זרע מצויין ללא הריון . לא התפתחו יותר מ 2 זקיקים בכל ניסיון . כרגע ניסינו שאיבה על בסיס טבעי ובזקיק לא היה ביצית . שאלותי : 1. איך אדע שאכן שאבו זקיק ואכן לא היתה ביצית בזקיק ששאבו ? 2. מה היית ממליץ לי אם בעוד 4 או 5 חודשים אהיה בת 45 ולאור הנתונים שכתבתי..( שנה נסיונות.. להכנס להריון ללא הצלחה.. )

1. הרופא יעדכן אותך. 2. את יכולה לנסות עוד שאיבה או לעבור לטיפול עם תרומת ביצית.

25/03/2024 | 15:37 | מאת: איריס

האם לא עדיף לבצע עוד נניח 4 או 5 שאיבות כל עוד מגיע לי עד לגיל 45 ? האם יש יתרון לגיל 44 עם תרומת ביצית מאשר לגיל 45?..

אפשר, למרות שהסיכויים כל כך נמוכים להצלחה שמרבית הרופאים סבורים שזה טיפול חסר תוחלת. אין בעיה לדחות בכמה שנים טיפול עם תרומת ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית